СВАТБЕНИ ПОКАНИ С карикатура

Изработка на оригинални и забавни покани с карикатура на младоженците

сватбена покана с карикатура на младоженците и златна корона. Студио Лейсис
Уникална сватбена покана с карикатура на младоженците Елизабет и Тодор. Поканата е изработена от перлен картон с цвят Тифани, шампанско сатенена панделка и златна корона.

Сватбените покани с кариратура на младоженците са забавни, оригинални и сто процента уникални. Изработват се от луксозни перлени картони.

Самата карикатура също може да бъде обработена дигитално, ако се налага премахване или добавяне на елементи.

Карикатурите може да се изработят от художник или да се направят с помощта на онлайн програми.

Поканата с карикатура показва, че сте весели и забавни хора, с добро чувство за хумор и лек и светъл характер.

Ако изберете да си поръчате покани с Вашата карикатура, то можете да сте сигурни, че гостите Ви много ще се забавляват, докато раздавате поканите. Такава покана остава като хубав спомен от едно прекрасно събитие.

 Карикатура на младоженците. Студио Лейсис
Оригиналната карикатура, изпратена от младоженците.
 Сватбена покана карикатура на младоженците. Студио Лейсис

Окончателният дизайн на графичното оформление на поканата.

Според желанието на младоженците, трябваше да останат само фигурите от първоначалната карикатура, самите фигури да са на ментово зелен фон, а в далечината да се вижда замък.

Текстът трябваше да е разположен на двете странични корици на поканата. Самият текст, който младоженците ни изпратиха, също е много интересен.

Златната корона и сатенената панделка допринасят за луксозния вид на поканата. Всички картони, използвани за изработката на поканите, са перлени.

Получи се оригинална, забавна и в същото време много стилна и луксозна покана.

 Карикатура на младоженци. Студио Лейсис
Оригиналната карикатура, изпратена от младоженците.
 Сватбена покана карикатура. Студио Лейсис
Предложението за дизайн на поканата - карикатурата е в красив плик с лазерно изрязана дантела.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба с карикатура | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!