СВАТБЕНИ ПОКАНИ С лебеди

Лебедите са грациозни и изящни птици, символ на красота и великолепие. Това са моногамни птици, двойките при тях остават заедно за цял живот и затова са символ на вярност и любов. Изборът на лебеди като тема на сватбата придава благородство на събитието и показва желанието Ви да бъдете вярни един на друг и да останете заедно завинаги.

Сватбена покана във форма на сърце с лазерно изрязани лебеди. Студио Лейсис
Сватбена покана с лебеди, изрязана във форма на сърце. Корицата е от лилав перлен картон, а в долната част на сърцето са добавени две преплетени сватбени халки.

Сватбените покани с лазерно изрязани лебеди са нежни и романтични. Изработват се от луксозни френски перлени картони.

Лебедите са ажурно изрязани в самата покана, а между тях се виждат имената на младоженците и датата на сватбата

Вътрешната корица се изработва от цветен перлен картон, като формата на поканата може да бъде правоъгълна, сърцевидна или друга - по желание на младоженците.

Вътрешната част с текста се изработва също от перлен картон.

Цветовете на самата покана също се подбират в тон с цветовете на сватбеното тържество.

Панделката е органза със сатенен край.

По желание на младоженците могат да се добавят преплетени сватбени халки. Поканите се изрязват лазерно, което позволява всякакви промени в дизайна.

 Сватбена покана с лебеди. Студио Лейсис
 Сватбени покани с лазерно изрязани лебеди. Студио Лейсис
сватбена покана с влюбени лебеди. Лейсис
Сватбената покана на Галя и Николай - те си пожелаха покана в цвят бордо с влюбени лебеди, които нежно се докосват, образувайки сърце. Ето какво ни написа Галя, когато й изпратихме снимка на поканата, създадена по нейната идея: "Привет от слънчево ЕТРОПОЛЕ:) Останах очарована от поканата! СТРАХОТНА Е! Това е моята покана! Направо нямам думи! Много ви благодаря за всичко което правите за нас!"
младоженци
Галя и Николай от Етрополе, които ни пратиха толкова мили и слънчеви писма. За тях направихме и подаръчета за гостите на сватбата - медальони от гравирано дърво с техния портрет от едната страна и лебедите от поканата с имената им и датата на сватбата от другата страна. Опаковката на подаръчетата беше от италианска крепирана хартия в бяло и бордо - в тон с поканата и с цветовете на тяхната сватба.
сватбена покана с влюбени лебеди. Лейсис
Сватбената покана с лебедите изглежда много красиво и когато лебедите са от луксозен релефен блестящ бял картон, с различни цветове на вложката. На снимката сватбената покана е с вложка в нежно лилаво.
сватбена покана с влюбени лебеди. Лейсис
Сватбена покана с лебеди, от луксозен картон с бяла вложка и бяла сатенена панделка. Имената на младоженците са изписани над лебедите, а вместо надпис ПОКАНА, може да е датата на сватбата

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Сватбената покана създава първото впечатление, което ще запомнят гостите на Вашата сватба. Първо по нея ще коментират дали имате стил и идентичност. Предлагаме Ви възможност да имате елегантни покани, изработени от луксозни материали, по Ваша идея или проект и на много добри цени. Поканата може да бъде изработена така, че да хармонира с темата и цветовете на Вашата сватба . Съгласно Вашето желание ние ще Ви изработим безплатно проект за поканата, като желаният от Вас модел ще бъде изрязан ажурно от луксозни картони. Вие да ни изпратите желания от Вас текст или ние да Ви предложим примерни варианти. Дизайнът на поканата може да се променя и подобрява, докато се получи така, както Вие желаете.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани с лебеди | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!