СВАТБЕНИ ПОКАНИ С пеперуди

Уникални покани с лазерно изрязани пеперуди и ажурен монограм на младоженците

Сватбена покана с пеперуди в шампанско и прасковено. Студио Лейсис
Сватбена покана с пеперуди в шампанско и прасковено.

Сватбените покани с лазерно изрязани пеперуди са много интересни и красиви. Изработват се от луксозни френски перлени картони.

Пеперудите са ажурно изрязани в самата покана и крилцата им са повдигнати за получаване на по-голям ефект.

Вътрешната корица се изработва от цветен перлен картон, който може да бъде гладък или релефен.

Релефът на вътрешната корица може да бъде флорален, на сърца, пеперуди или геометрични елементи - според желанията на младоженците.

Цветовете на самата покана също се подбират в тон с цветовете на сватбеното тържество.

Най-оригиналният елемент на поканата е ажурният монограм от инициалите на младоженците. Така се вижда, че поканата е бутикова, правена по поръчка и е оригинална лазерно изрязана покана.

 Сватбена покана с пеперуда в бордо. Студио Лейсис
 Сватбена покана пеперуда в лилаво. Студио Лейсис
 Сватбена покана с пеперуди в цвят корал. Студио Лейсис
Сватбена покана с пеперуди в цвят корал
 Сватбена покана пеперуда в златно. Студио Лейсис
Сватбена покана пеперуда в златно.
 Сватбена покана с пеперуда в перлено червено. Студио Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязана пеперуда в перлено червено. Текстът на поканата е напечатан на прозрачна хартия, под която има лист бял перлен картон.
 Сватбена покана пеперуда в тъмносиньо. Студио Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязана пеперуда в тъмно синьо. Текстът на поканата е напечатан на двоен лист бял перлен картон и не се вижда, когато поканата е затворена.
 Сватбена покана с пеперуди в цвят пепепл от рози. Студио Лейсис
Сватбена покана с пеперуди в цвят Пепеп от рози. Много нежна и красива комбинация на перлено бял и перлен картон в цвят Пепел от рози.
 Сватбена покана с пеперуда в бордо. Студио Лейсис
Сватбена покана с пеперуда в бордо. Снимката ни беше изпратена от булката и освен поканата, на нея се вижда и сватбения букет.
сватбена покана с пеперуда Лейсис
Сватбена покана - желанието на булката беше поканата да е с пеперуди и малинова панделка. Дизайна на поканата е направен изцяло по проект на булката, като най-много ни хареса идеята за малкото прозорче, в което се виждат имената на младожеците. Самите пеперуди са много нежни и красиви и булката поръча отделно големи пеперуди в същия цвят за украса на масите и столовете в залата. Подаръчетата на гостите бяха свещи в малиново с вградена плочка, на която бяха гравирани сребърни пеперуди, имената на младоженците - Искра и Стоян и датата на сватбата.
текст на сватбена покана с пеперуда Лейсис
Този изящен и много стилен дизайн на текста на поканата ни беше изпратен в завършен вид от булката. Ако нямате възможност да ни изпратите готови дизайни, ние с удоволствие ще разработим и ще Ви предложим варианти с различни шрифтове, цветове и декоративни елементи. На снимката поканата е с допълнителна цветна вложка, но по-ефектния вариант е текстът да е напечатан на самата покана.
булка и шаферки
Това е снимка от пеперудено-малиновата сватба на Искра и Стоян. Искра работи в рекламна агенция Number One и наистина е истински професионалист в работата си. Благодарение на нейната креативност и перфекционизъм се получиха много красиви покани и подаръчета. Нейна са и идеите за големи свещи, на които вградихме имената им, както и за кутийка за бонбони с пеперуда.
покана с ажурна пеперуда
Пеперудите символизират преминаването от тъмнина към светлина. Затворена в пашкула си, пеперудата се бори за своята свобода. По време на тази борба тя развива силата, необходима за полет. И се превръща в ефирно създание, символ на изящество и красота. За булката, която съчетава борбен дух с нежна и романтична душа.
сватбена покана с пеперуда Лейсис
Дизайнерска покана - златна пеперуда
с лазерно изрязан монограм на младоженците на дясното й крило. Лявото крило се образува от лазерно изрязана дантела.
Сватбена покана - пеперуда от дърво с лазерно гравиран текст. Лейсис
Сватбена покана - пеперуда от дърво
с лазерно гравиран текст. Красивата форма на пеперудата е с едно лазерно изрязано крило и с едно цяло, на което е гравиран текста на поканата.
Сватбена покана във форма на пеперуда,  с красив плик от перлен картон и сатенена панделка. На снимката има и кутия, която е за поканите за кумове и родители.
Сватбена покана във форма на пеперуда,
с красив плик от перлен картон и сатенена панделка. На снимката има и кутия, която е за поканите за кумове и родители.
Сватбена покана с ажурни пеперуди в златно и тъмно синьо.
Сватбена покана с ажурни пеперуди в златно и тъмно синьо. Пеперудите са изрязани в златния перлен картон и крилете им са повдигнати, така, че отдолу се вижда тъмносинята основа.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Сватбената покана създава първото впечатление, което ще запомнят гостите на Вашата сватба. Първо по нея ще коментират дали имате стил и идентичност. Предлагаме Ви възможност да имате елегантни покани, изработени от луксозни материали, по Ваша идея или проект и на много добри цени. Поканата може да бъде изработена така, че да хармонира с темата и цветовете на Вашата сватба . Съгласно Вашето желание ние ще Ви изработим безплатно проект за поканата, като желаният от Вас модел ще бъде изрязан ажурно от луксозни картони. Вие да ни изпратите желания от Вас текст или ние да Ви предложим примерни варианти. Дизайнът на поканата може да се променя и подобрява, докато се получи така, както Вие желаете.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани с пеперуди | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!