СВАТБЕНИ ПОКАНИ в стил рустик

Идеи за ръчно изработени покани и лазерно изрязани покани в стил Рустик.

Покана в стил Рустик с монограм. Студио Лейсис
Покана за сватба в стил Рустик - перфектна хармония на бяла лазерно изрязана дантела и крафт картон. В дантелата на поканата е вплетен лазерно изрязан монограм на младоженците. Затварянето на поканата е с бяла конопена връв, вързана на малка панделка. Пликът на поканата също е израбоен от крафт хартия. Много красияа и ефектна сватбена покана в стил Рустик.

Сватбените покани в стил Рустик са много различни от традиционните покани за сватба.

Те са неочаквано красива комбинация от груби текстури и нежни и деликатни елементи.

При поканите в стил Рустик задължително се използват крафт картон, дантела, както и канап, зебло, дървени фигурки и други природни елементи.

Дантелата може да бъде лазерно изрязана или текстилна, но винаги е с фини и деликатни орнаменти.

Ако изберете лазерно изрязана дантела, не забравяйте да включите Вашият монограм в рисунъка на лазерното изрязване.

Използването на бял цвят в сватбената покана контрастира красиво на тъмните неутрални кафяви цветове на крафт картона.

Изборът на подходящ шрифт и красиви флорални елементи допълва цялостната визия на поканата.

Зеблото също може да бъде включено в дизайна на Рустик поканите, като допълнителен съпоставяне на груба текстура и натурални цветове в контраст с нежните дантели.

Пликовете за Рустик поканите обикновено също се изработват от амбалажна хартия и по желания се декорират с конопени връзки и елементи от дърво.

Бъдете креативни, участвайте в създаването на дизайна на Вашата Рустик покана.

Възможностите за дизайн са безкрайни и комбинирането на отделни Рустик елементи води до създаване на уникални сватбени покани.

Покана в стил Рустик с дантела. Студио Лейсис
Сватбена покана в стил Рустик с дантела, лазерно изрязана от крафт картон. Дантелата е с красиви флорални мотиви, с вплетен монограм на младоженците. Поканата е вързана с канап, оформен на малка панделка.
 Сватбени покани Рустик с дантела. Студио Лейсис
Сватбени покани Рустик с дантела - дали ще бъде бяла дантела с текст върху крафт картон или крафт дантела с текст върху бял картон - и двата дизайна са много красиви и ефектни, така че изборът изцяло зависи от желанието на младоженците.
Сватбени покани в стил Рустик, с дантела. Студио Лейсис
Сватбени покани в стил Рустик, с лазерно изрязана дантела.
Ръчно изработена сватбена покана в стил Рустик с дантела. Студио Лейсис
Ръчно изработена сватбена покана в стил Рустик, с дантела. Текстът е кратък и стегнат, без излишни подробности, за да се впише в дизайна. Винтидж розите изглеждат уникално, напечатани на крафт картон. Под крафт картона има релефен бял картон. Ръчно поставената дантела е декорирана допълнително с канап, вързан на малка панделка.
 Сватбена покана Рустик със зебло. Ръчна изработка. Студио Лейсис
Сватбена покана Рустик със зебло. Ръчна изработка от крафт картон, зебло, дантела, канап и картон в цвят шампанско. Поканата е декорирана с красива дантела в цвят шампанско, с цвета на картона, на който е напечатан текста. Поканата има включен плик от крафт хартия, който е вързан с канап с две малки дървени сърчица.
 Сватбена покана Рустик с дантела. Студио Лейсис
Сватбена покана Рустик с дантела, ръчна изработка. Дантелата е с уникално красиви цветя, самата покана има интересно асиметрично затваряне и красива панделка от органза. Имената на младоженците са напечатани на специално картонче с подложка от крафт картон. Панделката минава между картончето с имената на младоженците и подложката.
 Сватбена покана Рустик с лавандула. Студио Лейсис
Сватбена покана Рустик с лавандула. Много красива покана, ръчна изработка. Принтът с лавандулите е отпечатан на специален релефен картон (релефът не си личи на снимката, но реално е много ефектен). Поканата има едновременно много свежо и в същото време леко винтидж излъчване.
 Сватбена покана Рустик с лазерна дантела. Студио Лейсис
Сватбена покана Рустик с лазерна дантела. Съвременните технологии позволяват развитие на стила Рустик в нова насока - използване на лазерно изрязана вместо текстилна дантела. Получават се уникални покани, а вграждането на монограма на младоженците в лазерната дантела е просто задължително.
 Сватбена покана Рустик с лазерно изрязано дърво. Студио Лейсис
Сватбена покана Рустик с лазерно изрязано дърво.
Изключително стилна и красива покана.
 Сватбена покана Рустик с дантела. Студио Лейсис
Покани за сватба в стил Рустик с дантели. Поканите са ръчна изработка, с ръчно изработени пликове от крафт хартия.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Сватбената покана създава първото впечатление, което ще запомнят гостите на Вашата сватба. Първо по нея ще коментират дали имате стил и идентичност. Предлагаме Ви възможност да имате елегантни покани, изработени от луксозни материали, по Ваша идея или проект и на много добри цени. Поканата може да бъде изработена така, че да хармонира с темата и цветовете на Вашата сватба . Съгласно Вашето желание ние ще Ви изработим безплатно проект за поканата, като желаният от Вас модел ще бъде изрязан ажурно от луксозни картони. Вие да ни изпратите желания от Вас текст или ние да Ви предложим примерни варианти. Дизайнът на поканата може да се променя и подобрява, докато се получи така, както Вие желаете.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

идеи за сватбени покани в стил рустик | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!