РУСТИК СВАТБАТА НА ГОДИНАТА

Сватбена покана в стил Рустик, лазерно изрязано дърво. Студио Лейсис
Сватбена покана в стил Рустик. Основното в този стил е контраста и хармонията между нежни бели дантели и натурални природни материали като дърво, канап, зебло и крафт картон. Съвремените лазерни машини позволяват вместо дантела от текстил, да се изработи лазерно изрязана дантела във форма и по желание на младоженците. Сватбената покана на снимката е много красива комбинация от лазерно изрязано дърво от бял перлен картон в контраст с основа от крафт картон, в естествени, натурални цветове. На снимките е показана и кутията за специалните покани. На капака на кутията е лазерно изрязан същият дизайн, както на самата покана, но в по-голям размер. Поканите и кутиите са изработени по идея и желание, специално за младоженците Ани и Георги от София.

Рустик стилът е изключителен, много различен от останалите сватбени стилове и се избира от булки, които ценят силата и красотата на Природата.

Едно такова невероятно момиче е Ани Ляпчева, само ще кажем, че тя е като вихрушка от жизнерадост, преливаща от идеи и толкова мила и чаровна, че само разговор по телефона с нея може да Ви зареди с положителна енергия за целия ден!

И друго, но много важно – Ани е от булките, които планират всичко навреме – тя ни потърси на 5-ти януари, а сватбата се състоя на 15-ти септември. Това е перфектното време за булките от септември да поръчат поканите си, ако искат те да са специални. Април, май, юни, август – в разгара на сезона, никоя септемврийска булка няма да получи такова внимание, каквото може да се отдели през януари и февруари.

За щастие Ани е не само красиво и мило момиче, а и много организирано, така, че ние получихме достатъчно време да работим по нейните идеи и така се получиха невероятни неща.

Първа, разбира се, беше сватбената покана. Но ще оставим булката да разкаже, като Ви цитираме отзива, който тя остави на нашата страница във Фейсбук – Студио Лейсис:

„ Здравейте, искам да ви разкажа малко повече за тази фирма и за начина, по който ме впечатлиха. Харесах си едни покани, които бяха изработени на лазер и след много голямо търсене всички фирми ми отговаряха, че въпросните покани не могат да бъдат изработени, единствено фирма Лейсис ми отговориха, че сватбената ми покана ще бъде изработена така, както аз искам.

Много хора ме убеждаваха, че поканата ми няма да бъде изработена хубаво и да не рискувам щом само една фирма ми е казала, че може да ги изработи и аз започнах да се притеснявам.

Реших все пак да рискувам и да помоля да ми бъде изработена мостра, за да бъда сигурна, преди да поръчам нашите покани. При първият ми разговор с тях разговарях с една изключително любезна дама (Петя), и се съгласиха да ми направят мостра.

Оказа се, че трудното в изработката на поканите, които искам е това, че някой трябва да отдели време и да я нарисува, за да може да бъде същата. След три дни получих и мострата заедно с кутия за нея. Не мога да ви опиша колко бях щастлива от факта, че сватбените ни покани изглеждаха по-добре отколкото очаквах.

Не ми взеха нито един лев повече от уговорената цена, даже не ме и таксуваха за мострите. (Булките като мен, които търсят покани знаят, че е много малко фирми се съгласяват да правят мостри). И така започна моята работа с тях - поръчах поканите, табелките за масите, кутия за пари, книга за пожелания от тях.

Препоръчвам тази фирма с две ръце, изключително коректни, точни и отзивчиви хора, а цените на който работят са определено конкурентни. Благодаря най-искрено на Петя за доброто отношение.”

Това е отзивът, който ни написа Ани и целият ни екип беше много впечатлен и развълнуван, когато го четохме заедно. Това беше една прекрасна мотивация да се постараем и всички други неща, които булката поръча, да са с уникален дизайн и специална изработка.

Сватбени етикети за бутилки във форма на дърво. Студио Лейсис
Страхотна снимка на бутилките с уникалните етикети, изработени специално за Ани и Георги. Етикетите са с уникална форма, следваща контура на дървото от поканата. А снимката е просто вълшебна, тя ни беше изпратена от булката и се оказа, че не е снимана от професионален фотограф, а самата Ани я е направила. Не са ли невероятно талантливи нашите булки?
 Сватбени покани с дантела, изрязана с лазер. Студио Лейсис
Сватбената кутия е също с уникален дизайн. Изработена е от крафт картон, а отпред е декорирана с лазерно изрязано дърво. Дървото е същото, както на сватбените покани, но в много по-голям размер. Снимката е правена при нас, надяваме се булката да е снимала и кутията и да ни прати нейни фотографии, както на кутията, така и на останалите неща, защото явно на Ани й се получават вълшебни снимки!
 Сватбена покана с лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
Сватбената книга за пожелания - може ли да бъде друга - всичко е изработено в уникалния рустик стил на поканата, с лазерно изрязаното дърво и крафт картона.
 Сватбени покани с дантела, изрязана с лазер. Студио Лейсис
Номерата за масите - когато всеки детайл е важен! Номерата за масите бяха едно от нещата, които изискваха най-много дизайнерски труд. Всяка цифра беше чертана специално, така, че в нея да се вплетат листата на дървото от поканата. После цифрите се изрязаха лазерно и много внимателно се апликираха върху крафт картони. Ани ни писа, че тези номера ще бъдат поставени в рамки и нямаме търпение да видим крайния резултат.

Показахме Ви част от нещата, изработени за Рустик сватбата на годината - сватбеното тържество на Ани и Георги. Надяваме се булката да ни изпрати още снимки, които да споделим с Вас, за да могат повече хора да се докоснат до вълшебството на този приказен ден!

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Сватба в стил РУСТИК | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!