мнения на експерти за избора на сватбени подаръчета

Дора Калинова, Парти арт 2, Плевен
Дора Калинова, Парти арт 2, Плевен

Времето изтича много бързо. Далеч в спомените останаха малките китки, с които се закичваха всички гости на сватбените тържества. Преди години това бяха единствените подаръци за гостите, редом с везаните кърпички. Същото това време, в което живеем в момента ги изхвърли…

След тях остана само големият въпрос- Какво да подарим на гостите си? Нещо, което да е различно от гипсовите прахосъбирачки, нещо, което да е уникално, нещо, което те ще запазят дълги години и ще им напомня за сватбения ден…

Затова е много важно да се избират подаръци, които освен перфектна визия, да показват на гостите, че са хора, които са изключително специални за нас самите.

Дора Калинова

гр . Плевен 5800,
ул. „Димитър Константинов“ 37
+359 878388217,
Е- мейл : party_art2@abv.bg
http://www.party-art2.com

Катя Ангелова
Катя Ангелова, агенция Кетрин, Стара Загора

Ето какво сподели с нас чаровната собственичка на сватбена агенция "Кетрин":

"Най-неподходящото подаръче за сватба е папирусчето. Повечето гости въобще не си ги вземат, а някои дори ги намираме оставени по масите неотворени и без да са прочетени. След всяка сватба, на която има папирусчета остават десетки такива и келнерите ги събират от масите и ми ги носят. "

Сватбена агенция „Кетрин”, Стара Загора
Катя Ангелова, тел. 0886099377

Преди десетина години най-трудната част в женитбата беше момчето да предложи на момичето и момичето да каже „ДА!”. Сега това е най-лесната част от една сватба.

Много бъдещи младоженци сигурно кимат в съгласие, защото след мечтаното „Да!”, следва въпросът „А сега НАКЪДЕ?” Вече да се организира истинско сватбено тържество е почти толкова трудно, колкото навремето да се организира бал в кралския палат.

Има хиляди подробности, правила, изисквания, писани и неписани, които на всичкото отгоре непрекъснато се променят. За да бъде тържеството незабравимо и различно от това на приятелката/съученичката/сестрата или съседката, трябва солидна подготовка и много мислене.

Младите хора обикновено са пълни с идеи, но е трудно да се намери някой, който да реализира мечтите им бързо, красиво и на нормална цена. А и самите младоженци често се чувстват удавени в океан от информация, която на всичкото отгоре е противоречива.

Затова просто трябва да се почне от някъде. Например да се избере цвят. Повечето хора се учудват – нали цветът е бял /с малко черно за младоженеца/. Вече съвсем не е така – белият цвят може да е заместен с екрю или шампанско, а към основния цвят се добавят втори, трети, четвърти за акцент и т.н.

Наистина е сложно да си определи човек дори цветовете на сватбата, какво остава за другите неща. Но все пак има решение – почти всички младоженци си имат нещо специално, нещо само тяхно си.

Например една младоженка ни сподели, че от малка обичала да си драска четирилистни детелинки в тетрадката в училище. Естествено детелинката беше темата на нейната прекрасна сватба. Друга булка обожава рози, трета харесва пеперуди, четвърта иска да има лебеди на сватбата си...

Разбира се, случва се младоженецът да има по-необикновена професия – например пилот или пък да има интересно хоби – като лов, риболов, голф, футбол и т.н. – тогава, ако успее да убеди по-нежната си половинка, може да се получи наистина оригинална сватба.

В крайна сметка в наши дни сватбеното тържество струва едно малко състояние и ако ще се харчат толкова пари, поне да е по начин, който да впечатли гостите и те да кажат:”Такава сватба не сме виждали досега!!!”.  

Всъщност това е може би най-важното, което младоженците трябва да помнят – тяхната сватба трябва да е различна, само тяхна си, уникална – поне в по-голямата си част. Има традиции, които се спазват, но вече има и много свобода и младоженците могат да изразят себе си – с нестандартни покани, оригинална украса и стойностни подаръци за гостите.

Ако подготовката започне навреме, ако идеята е ясна – каква ще бъде темата на сватбата и какви ще са цветовете, то ще има достатъчно време и начини да се постигнат забележителни резултати.

Сватбеното тържество е първият стръмен връх, който бъдещото семейство трябва да изкачи заедно и ако това изкачване е успешно, то и семейният живот вероятно ще е щастлив и успешен.

Успешно изкачване на Еверест бъдещи младоженци!

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

СЪВЕТИ НА ЕКСПЕРТИ | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!