уникални и забавни покани за сватба

Дизайнерска покана по проект на младоженците

Сватбена покана с лазерно изрязана пеперуда по идея на младоженците. Студио Лейсис
Сватбена покана - забавна история по идея на младоженците Надя и Калоян. Всичко в поканата е по идея на младоженците - забавните картинки, цветовете и оформлението, както и интересния и весел текст на самата покана. Текстът също е сътворен от младоженците и е оригинален, закачлив, с настроение и най-вече - само техен. На поканата младоженците държаха да има виенско колело, където явно се е случило нещо важно и прекрасно. Поканата е уникална!

Уникална, забавна, необичайна и много интересна сватбена покана по идея на младоженците Надя и Калоян

Нашето Приключение с Надето и Калоян започна с едно телефонно обаждане на бъдещата булка. Тя се опита да ни разкаже идеята си, която звучеше супер интересно, но и доста сложно.

Затова я помолихме да ни опише всичко. Ето какво ни написа тя:

''На корицата отпред момченцето гони момиченцето с огромно червено сърце в ръцете.

Вътре на втората страничка те са застанали един срещу друг и той й подава сърцето (голямото), а тя го взима и на заден фон ако може да се вижда едно виенско колело.

А на третата страничка или на гърба на картичката, както според вас ще изглежда по-добре момиченцето е хванало сърцето и е ударило момчето, а то е паднало на земята и му се вие свят.''

Забавно нали? Но как да стане на покана, която освен забавна, да е и достатъчно стилна и красива? Предизвикателството беше наистина сериозно.

Признаваме си, че първата версия на поканата беше доста пъстра и многоцветна. Но младоженците ни изпратиха ново писмо с инструкции и в крайна сметка се получи покана, която е едновременно нежна, красива и забавна, но най-важното - 100% оригинална и уникална!

 Сватбена етикети във форма на пеперуди. Студио Лейсис
Поканата е в нежно прасковени цветове, пликът е шампанско с флорален релеф, а панделката е сатен в тон с цвета на поканата.

И понеже за наше щастие Калоян е от Стара Загора, ние имахме възможността да се срещнем лично с красивата булка, щастливия младоженец и дори с майката на младоженеца - Румяна.

Беше вълнуващо преживяване да обсъждаме идеите на тези умни и креативни млади хора, усмихнат и лъчезарни, излъчващи това почти видимо сияние, което всички влюбени двойки притежават.

А Румяна, която е преподавател в ГПЧЕ "Ромен Ролан", Стара Загора, беше истинско доказателство, че ние - математиците - сме всъщност много творчески личности. Нейна беше идеята за "сладък" подарък за гостите на сватбата - шоколадов бонбов в красива опаковка.

А младоженците нямаха търпение да обсъдим техните идеи за подаръци за гостите, за етикети, кутия, книга за пожеланията и за един Батман - тяхна специална закачка към бъдещите им кумове.

Искаме да споделим снимки на всички уникални и красиви неща, които изработихме специално за сватбеното тържество на Надето и Калоян.

 Пликове за сватбени покани
От двете възможности за цветове на плика и панделката, които предложихме, младоженсите решиха пликът да е шампанско с флорален релеф, а панделката да е сатен в тон с цвета на поканата.
 Подарък за кумовете - Батман
Специален подарък за кумовете - Батман, изрязан от дърво и лазерно гравиран. Младоженците ни изпратиха формата, която желаеха, за да можем да изработим този нестандартен и уникален подарък.
 Подаръци за гостите на сватбата - магнити от стъкло със забавна картинка. Студио Лейсис
Подаръците за гостите на сватбата - магнити от стъкло със забавна картинка.
 Каляска от дърво със стъклено сърце, в което има забавна картинка с имената на младоженците
Каляска от дърво със стъклено сърце, в което има забавна картинка с имената на младоженците.
 Подаръци за гостите на сватбата - магнити от стъкло във форма на виенско колело. Студио Лейсис
Магнит от стъкло във форма на виенско колело - друга уникална идея на младоженците.
 Сватбени етикети със снимка на младоженците в народни носии
Сватбените етикети също са специални - те са със снимка на младоженците в народни носии и са отпечатани с фотокачество. Снимката е прекрасна и етикетите също се получиха много красиви.
 Сватбени подаръци - бонбони в красива опаковка
Сладък подарък за гостите - луксозен бонбон, опакован в кутийка от перлен картон, с панделка, пеперудка и красива картичка с имената на младоженците и датата на сватбата.
Малки кутийки за бонбони с красиви пеперудки и картичка с имената на младоженците
Бонбоните, опаковани в специалните кутийки, бяха наистина много нежни и красиви. Голямата картина винаги се изгражда от малките, но специални детайли.
 Книга за пожеланията към младоженците. Студио Лейсис
Специална книга за пожеланията от гостите към младоженците. Книгата е с нежни божури в прасковено, дизайнът е според желанието на младоженците.
 Кутия за сватба в прасковено
Сватбената кутия също е много красива с прасковените божури, в хармония с дизайна на сватбената книга.
 Ритуални свещи. Студио Лейсис
Снимка на ритуалните свещи, която младоженците ни изпратиха - свещите са с прасковени панделки и брошки, на самите свещи са отпечатани имената на младоженците и датата на тяхната сватба, както и божури в прасковено.
 Ритуални свещи в прасковено. Студио Лейсис
Снимка от един от най-важните моменти от ритуала на Светото Венчания - поставянето на пръстените. На снимката се виждат ритуалните свещи, които са с дължина над 50 сантиметра.
 младоженците
Тази снимка е специална за нас, защото освен щастливите Надя и Калоян, на нея са Таня и Ангел - друга двойка наши младоженци, за които също изработихме някои уникални неща. Те също са от младоженците, които имат страхотни идеи и са изключително лъчезарни и мили млади хора. Пожелаваме и на двете двойки много любов и щастие!
 Младоженците Надя и Калоян
Нека щастието от сватбения ден остане завинаги и да се увеличава с всеки изминал ден, с всяка минута заедно, всяка усмивка и всеки споделен миг!

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Забавни сватбени покани | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!