дървени подаръци за гостите на сватбата,

изработени от ажурно изрязано дърво

и гравирани с имената на младоженците и датата на сватбата!

Sватбени подаръци за гостите, изработени от дърво
Сватбени подаръци за гостите, изработени от дърво - безкрайно мнгообразие от форми, размери и идеи. Изборът - сватбените подаръци за гостите да са изработени от дърво, е възможност да направите нещо ново, нещо различно, нещо специално и само Ваше. Да изберете подарък, който гостите Ви не са виждали и който те ще си вземат и запазят с удоволствие.

Подаръците от ажурно изрязано дърво са много красиви и оригинални. Те могат да бъдат сувенир, който стои на стойка, ароматизиран медальон, пъзел, рамка за снимка, медальон с гравиран портрет или магнит за сватба.

Понеже се изработват специално, те могат да бъдат с форма, подходяща за темата на сватбата и размер по желание на младожемците.

Дървените подаръци се персонализират, като имената на младоженците се гравират лазерно на самия сувенир, както и датата на сватбеното тържество.

Получават се уникални сувенири, които са различни и оригинални, гравирани с Вашите имена и датата на Ващето сватбено тържество.

Още идеи за магнити от дърво можете да видите на страницата СВАТБЕНИ МАГНИТИ.

Сватбени подаръци от дърво с младоженци върху мост.
Сватбени подаръци от дърво с младоженци върху мост. Този подарък от дърво е с уникален дизайн - предложенито за брак се е случило върху мост, поканите са били с мост и младоженците желаеха подаръците им да са с дизайна на поканите, но от ажурно изрязано дърво. Получи се уникален и много красив подарък, на който са гравирани имената на младоженците и датата на тяхната сватба..
 Сватбен подарък от дърво с младоженци върху мост.
Младоженците ни изпратиха тази снимка на подаръка за гостите на сватбата им. Младоженците бяха много доволни, защото сватбеното тържество се състоя в Германия и всички гости са били много впечатлени от тези малки и така очарователни подаръчета. Младоженците имаха смелоста да мечтаят, а ние - желанието да успеем да изработим подаръци с уникален дизайн, специално за тях.
Сватбени подаръци от дърво - влюбени птичета.
Сватбени подаръци от дърво - влюбени птичета. Формата на птичетата може да е по желание на младоженците. Дървените подаръци за гостите на сватбата остават за спомен от този така прекрасен ден.
 Сватбени подаръци от дърво - роза.
Сватбени подаръци от дърво - роза. Ако очаквате много гости от чужбина на Вашето сватбено тържество или ако розата е Вашето любимо цвете - розата от ажурно изрязано дърво е прекрасен избор за подаръци на гостите на сватбата Ви.
Подаръци за сватба от дърво - детелина с подкова
Подаръци за сватба от дърво - детелина с подкова. Ароматен медальон, с който да пожелаете щастие и късмет на гостите си. Подаръкът, освен, че е персонализиран, е и много практичен - може да се закачи в кола например и ще носи свеж аромат много дълго време.
 Сватбена подаръци от дърво - лебед
Сватбена подаръци от дърво - лебед. Лебедите са много щарствени птици и са прекрасен избор за тема на сватбеното тържество. Дървените сватбени подаръци са сувенири, който наистина може да се изработят в безкрайно разнообразие от форми и модели.
Сватбена магнит от дърво - лилия
Сватбена магнит от дърво - лилия с гравирани имена на младоженците.
 Сватбена подаръци от дърво - ажурно сърце с цветя
Сватбена подаръци от дърво - ажурно сърце с цветя.
 Сватбена магнит - сърце от две части
Много оригинален подарък за гостите на сватбата - магнит - сърце от две части. На едната част има забавна фигурка на младоженец, а на другата част - усмихната булка. Двете части са отделни магнити, които като се съберат, образуват едно цяло сърце. Много подходящ подарък, ако повечето Ви гости са семейни - едната половинка давате на съпруга, а другата половинка - на съпругата. За тези, които са все още необвързани, можете да поръчате цели сърца.
 Сватбен медальон от дърво
Сватбен подарък за гостите - ароматен медальон от ажурно изрязано дърво. Медальонът е във форма на сърце, в което е вградено клонче цветя. Имената на младоженците и датата на сватбата са лазерно гравирани върху дървото. Ароматът на дървения медальон може да бъде борова гора, ванилия, океански бриз, люляк... Изборът е по желание на младоженците.
Сватбен подарък - лебеди от дърво
Подарък - лебеди в сърце от ажурно изрязано дърво.
 Сватбен подарък - лебеди от дърво
Подарък - лебед от дърво с гравирани имена на младоженците.
сватбени подаръци за гостите - лилии от дърво
Сватбен подарък за гостите - лилия от дърво, с гравирани имената на младоженците и датата на сватбата. Лилиите имат магнити и могат да се използват както за сувенир, така и за магнит. Това са оригинални и много красиви подаръци.
сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

сватбени подаръци от дърво | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!