гравирани медальони за гостите на сватбеното тържество

Подарете на гостите на Вашата сватба нещо уникално - медальони от дърво, гравирани с Вашия портрет, Вашите имена и датата на Вашата сватба!

Гала
За да Ви покажем как става изработката на портрета, ще вземем за пример подаръка, който направихме на Гала, когато тя ни покани да гостуваме в нейното предаване "На кафе".
Портрет на Гала, Лейсис
За начало избрахме една любима за нас снимка, на която Гала е с вратовръзка. На база снимката на Гала беше изработен неин графичен портрет, който да отразява колко е лъчезарна Гала.
подаръкът на Гала
Готовият сувенир, който подарихме на Гала, когато й гостувахме в предаването "На кафе" на 22.12.2009г. и който тя много хареса. Повече за нашето гостуване при Гала можете да видите на страницата: "На кафе с Гала".
младоженци
Изработката на Вашият медальон става по абсолютно същия начин - на база Ваша снимка, която Вие ни изпращате, Ви изработваме графичен портрет, който след Вашето одобрение се гравира върху медальоните.
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
Можете да изпратите няколко снимки, като при подбора им имайте в предвид, че колкото е по-отблизо правена снимката, толкова по-ясно се виждат чертите на Вашите лица и токова портрета става по-хубав.
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
Върху обратната страна на медальона може да се гравират Вашите имена или монограм, датата на сватбата, Ваше послание ако желаете, както и символи, изразяващи Вашата обич - гълъби, сърца, преплетени венчални халки, както и текст по Ваш избор... Вие можете да избирате от готови дизайни или да предложите Ваши идеи, които да бъдат доразработени /при нужда/ от професионален дизайнер, напълно безплатно за Вас. Вижте как става това....
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
Медальоните могат да се ароматизират, като в този случай на всеки медальон се пробива дупчица и се закача ластична връвчица за окачване. Ароматите са много и най-различни, но най-търсени са белия лотос, гора, океан, портокал, пъпеш, ванилия. Дървото запазва аромата месеци наред и може да се ароматизира отново и отново и на практика може да се ползва много години наред. Медальоните се опаковат в целофан, като може да се поръча и опаковка от креп хартия.
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
Медальон от гравирано дърво - върху медальона може да се гравират Вашите имена, датата на сватбата, Вашето послание ако желаете, както и символи, които имат значение за Вас и изразяват Вашата обич.
сватбени подаръчета - гравирани медальони
Можете да избирате от готовите дизайни или да предложите Ваши идеи, които да бъдат доразработени /при нужда/ от професионален дизайнер, напълно безплатно за Вас. Вижте как става това...
сватбени подаръчета - гравирани медальони
Медальон от дърво, на който е гравиран Вашия портрет - подарете на гостите си уникален подарък, който те да запазят за цял живот.
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
Медальонът може да се поръча със специална поставка, на която стои много устойчиво и може да се поставя нявсякъде
снимка на бъдещи младоженци
Когато получихме тази снимка и я видях за първи път, направо се стреснахме. В първия момент решихме, че певицата Ивана ни е пратила снимка. Добре, че на снимката пишеше "Диди обича Веско". Но приликата на Даниела с Ивана е много голяма - и двете имат много чаровни усмивки.
сватбени подаръчета - гравирани медальони
Получи се един много лъчезарен и красив портрет, който гравирахме на медальоните. Имахме и възможността да се срещнем с Даниела, която се оказа една млада и красива дама, но най-важното е, че тя беше много щастлива и доволна от медальоните, които изработихме за нея.
сватбени подаръчета - гравирани медальони
Вашият подарък може да не е медальон, а да има определена форма, каквато Вие пожелаете. На снимката е подаръка за гостите на сватбата на Тони и Зори - на него е гравиран техния портрет, а формата му е на сърце, както Тони пожела.
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
За всеки от Вас другият е звездата на живота му, в очите Ви блестят звезди като се погледнете, а Вашите гости на сватбата определено биха се впечатлили от подарък, на който е гравиран Вашия портрет в рамка - звезда.
подаръчета за гостите на сватбата - магнит с гравиран портрет младоженците
Магнит от дърво с гравиран портрет на младоженците - ако сте фенове на магнитите, отново имате избор - можете да си поръчате магнит от дърво с гравиран Вашия портрет или монограм или имената Ви и датата на сватбата.
подаръчета за гостите на сватбата - медальон от ажурно изрязано дърво с гравирани имената на младоженците
Още една възможност за подаръче- ароматизатор от ажурно изрязано дърво, на което са гравирани Вашите имена. Формата на самия ароматен медальон може да бъде най-различна - по Ваше желание - сърце, детелинка, гълъб, подкова...
вертолет от дърво - подаръчета за гостите на сватбата
Ако имате нестандартни идеи за подаръчета от ажурно изрязано дърво - ние можем да Ви ги реализираме, както направихме това вертолетче за Петър и Камелия.
опаковка на сватбени подаръчета
Изберете и красива опаковка в цветовете на Вашата сватба, изработена от италианска крепирана хартия във формата на цвете.

Подаръците от гравирано дърво са спомен за цял живот, който е напълно в хармония с природата и е изцяло от естествени материали.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

подаръци за гостите на сватбата | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!