Уникални сватбени покани със слънчогледи

Дизайнерски покани със слънчоглед и лазерно изрязан монограм на младоженците

Сватбена покана със слънчоглед в жълто. Студио Лейсис
Сватбена покана със слънчогледи - изработена е от бял перлен картон, с релефна жълта вложка, ажурно изрязани инициали на младоженците - Октай и Лейля и красив слънчоглед. Панделката е нежна органза, която не се отвързва, а в поканата има допълнителен перлен лист, на който е напечатан текста.

Сватбени покани със слънчогледи - за слъчева и пълна с живот и настроение сватба.

Поканите са изработени специално за сватбата на Октай и Лейля. Когато г-н Пат ни се обади с желанието да му изработим покана със слънчогледи, звучеше толкова възпитано и приятно по телефона, че веднага се съгласихме!

Поканите, които му предложихме бяха два модела, от които младоженците си избраха по-романтичния. Особено трудна беше изработката на самите слънчогледи, които красят поканите, но в крайна сметка се получиха много хубави и елегантни покани.

Освен поканите, ние изработихме и сватбените подаръци за гостите, както и етикетите за бутилките със сватбена ракия.

Слънчогледът е цвете, което винаги е обърнато към слънчето. Той е символ на светлина и топлина - това, което всички търсим в отношенията помежду си.

Пожелаваме на Октай и Лейля, така, както винаги слънчогледът не отделя цвета си от слънчевите лъчи, така и те двамата да са винаги свързани помежду си в хармония, любов и разбирателство. Нека всеки е Слънцето за другия и обичта и взаимното им доверие и уважение да изградят здраво и щастливо семейство!

 сватбени покани и сватбени подаръци със слънчогледи. Студио Лейсис
Тези снимки ни бяха изпратени от младоженците - виждат се красивите покани, сватбените подаръци - свещи-слънчогледи с картичките и етикета със слънчогледите. Останалата част от украсата не е наша, но е много хубава. Бутониерите също не са наша изработка, но са много слънчеви и оригинални.
 Сватбени покани с дантела, изрязана с лазер. Студио Лейсис
Октай и Лейля - младоженците с най-слъчевата и красива сватба за 2014 година. Те превърнаха сватбеното си тържество в уникално и запомнящо се събитие, гостите на което ще го помнят завинаги! Пожелаваме им да запазят слънчевото настроение и топлината на този незабравим ден през целия си бъдещ щастлив семеен живот!
Подаръци за гостите - свещи - слънчогледи | студио Лейсис
Сватбените подаръци за гостите са също слънчогледи - ароматни свещи в слънчеви цветове. Опаковахме ги в целофан, с красива картичка с имената на младоженците.
Сватбена покана със слънчоглед, класическа | студио Лейсис
Това е класическият модел сватбена покана с слънчоглед, който предложихме на младоженците. Слънчогледът закопчава поканата, а от двете му страни са изписани имената на младоженците.
сватбени етикети със слънчогледи | Лейсис
Това са предложенията за дизайн на сватбените етикети - младоженците си избраха етикета със слънчогледите. Самите етикети бяха напечатани на перлена бяла самозалепваща хартия и станаха много красиви. Всеки детайл има значение, когато искаш да имаш приказна сватба!

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани със слънчогледи | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!