Сувенири за гостите на юбилей

Идеи за интересни и оригинални подаръци за гостите на Вашия юбилей

Подаръци за гостите на юбилей - подкова с детелина
Подаръци за гостите на юбилей - подкова с детелина. Уникално красив подарък - подкова от ажурно изрязано дърво, стъклена детелина с имената на юбилярката и датата на юбилея и красива калинка.

Изборът на подаръци за гостите на Вашия юбилей е сложна задача, затова предлагаме на Вашето внимание няколко нови и нестандартни идеи.

Дали празнувате годишнина от сватбата или имате рожден ден - юбилеят е важно събитие, което трябва да се отбележи подобаващо.

Подаръците трябва да са не само красиви и оригинални, а също и персонализирани с имената Ви и датата на празника.

Подаръците за гостите на юбилея Ви могат да бъдат най-различи - магнити от дърво или стъкло, сувенири на стойка, рамки за снимки, медальони с Ваш портрет, ароматни свещи или ароматизирани ажурно изрязани медальони от дърео.

Всички подаръци се опаковат в целофан и панделка, кутийка или торбичка от органза - според Вашите желания.

Можем да изработим подаръци по Ваша идея или дизайн или да Ви предложим идеи по избрана от Вас тема и цветове. Подаръците могат да са съобразени със стила на Вашите покани за юбилея.

Подаръци за гостите на юбилей
Подаръци за гостите на юбилей - подкова с калинка за късмет и детелинка за щастие.
Опаковка на подаръци за гостите на юбилей
Опаковка на подаръци за гостите на юбилей - целофан и панделка.
Подаръци за гостите на юбилей - ароматна свещ
Подаръци за гостите на пенсиониране - ароматни свещи с вградена гравирана плочка: "Най-доброто предстои!" и името на дамата, която празнува своето пенсиониране и новия свободен живот.
Подаръци за гостите на юбилей - златна роза
Златна роза - ароматна свещ, перфектен подарък за гостите на златна сватба или юбилей. Луксозен и ефектен подарък, който гостите приемат с радост и удоволствие.
Подаръци за гостите на юбилей 50 години
Подаръци за гостите на юбилей 50 години, опаковани в целофан със златна панделка. Много оригинален подарък.
Подарък за гостите на юбилей 50 години
Подарък за гостите на юбилей 50 години, изработен от дърво. Сувенирът представлява числото 50, изрязано от дърво, със стойка. Името и датата на юбилея са гравирани лазерно.
Подаръци за гостите на юбилей - магнити
Подаръци за гостите на юбилей - магнити. Магнитите са стъклени и могат да се изработят в цветове, форма и размери по Ваше желание. Още идеи за подаръци - магнити може да разгледате на страницата: Магнити от дърво и стъкло.
Подарък за гостите на юбилей - медальон със снимка.
Подарък за гостите на юбилей - медальон със снимка. Медальоните представляват рамка от дърво, в която е вградено стъкло, под което е снимката. Вместо снимка може да е дизайн на тема по Ваше желание.
Подаръци за гостите на юбилей - ароматни свещи
Подаръци за гостите на юбилей - ароматни свещи. На свещите може да се отпечатат имената Ви и датата на събитието, както и кратък текст като "Благодарим Ви!".
Покани за юбилей
Покана за юбилей 50 години в златно и тъмносиньо. Разгледайте още идеи на страницата: Покани за юбилей .

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

подаръци за гостите на юбилей

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!