НАЙ-ОРИГИНАЛНИТЕ КОЛЕДНИ СВЕЩИ С ПЕЧАТ НА ЛОГО ЗА КОЛЕДА

Свещи с коледен дизайн и фирмено лого, красиви като коледни картички, с аромат по избор - коледна магия, ванилия, канела, ябълка и канела... За истинско празнично настроение на клиенти, партньори и служители. Зарадвайте и впечатлете с магията на ароматните свещи, брандирани с логото на Вашата фирма.

СИ ДИ ЕМ ООД - производство на коледни свещи с лого

коледни свещи с лого
Няма по-подходящ коледен рекламен подарък от ароматна свещ, с коледна картинка и логото на Вашата фирма. Коледният празник е неотменно свързан със светлината на свещите, а когато са изработени с желание, те са наистина красиви и оригинални. Подарък, на който всеки ще се зарадва искрено.
коледни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година

Коледни свещи с червен цветен пълнеж.

Уникално красивият коледен дизайн ни беше изпратен от клиента - фирма Хьогел Шу Фешън. Свещта се получи много красива и ефектна, едновременно елегантна, но и с истинско коледно настроение.
ароматна рекламна свещ с пълноцветно лого

Опаковка на коледни рекламни свещи

Опаковката на рекламната коледна свещ е от голямо значение за завършения вид на подаръка. Ръчно вързаните сатенени панделки са финалния шрих към цялостния празничен вид на свещите.
коледни рекламни свещи с лого на фирма

коледна свещ - елха с лого

Коледна свещ във формата на елха, цветовете са преливащи от бяло към зелено. Логото на фирмата е вградено в постамента на свещта. Уникално красива свещ, перфектен рекламен подарък за Коледа.
коледни свещи с лого
Една нова идея с много потенциал - рекламни свещи с български шевици. Българската шевица е уникално красива и свещите с шевици са наистина хубави. Могат да се подаряват, както за Коледа, така и за всеки повод.
коледни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година

Рекламни свещи с народни шевици.

Българската шевица е едно от нещата, с което можем да се гордеем пред света. Свещите с шевици са подходящ подарък за клиенти и партньори както в България, така и в чужбина.
ароматна рекламна свещ с пълноцветно лого

Рекламни свещи с вградено лого

Не е задължително на Коледа да се подаряват свещи само с коледен дизайн. Може да поръчате красиви и стилни свещи с Вашето лого, които да подарявате на празника, а ако Ви останат свещи - да подарите и на следващи поводи.
коледни рекламни свещи с лого на фирма

Печат на лого върху рекламна свещ с цветен пълнеж

Още един пример за коледен дизайн на свещ с цветен пълнеж. Коледната звезда е наистина много красива и изглежда ефектно върху свещта.
коледни свещи с лого
Свещите с най-коледен дизайн за Коледа 2017 година, са с дизайни, създадени и изпратени ни от Рекламна къща Арт-Иста. Истински професионалисти и много креативни млади хора, с които се работи с удоволствие.
коледни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година

Коледни свещи с цветен пълнеж - фирма Колор Пласт, Стара Загора

Коледните свещи с цветен печат могат да бъдат и с правоъгълна или кубична форма. На снимката тази много оригинална коледна свещ е с цветен пълнеж в синия цвят на логото на фирма Колор Пласт.
ароматна рекламна свещ с пълноцветно лого

Голямо разнообразие от размери

Във фирма СИ ДИ ЕМ ООД произвеждаме голямо разнообразие от свещи с различни диаметри и височини, в зависимост от желанието и бюджета на клиента.
коледни рекламни свещи с лого на фирма

Печат на лого и текст върху рекламна свещ Sabre

При пълноцветния печат върху свещи може да се печата всякакъв текст, стига да не е прекалено дълъг. Разбира се, може да се печата и на други езици, освен на български, както в случая на тази красива свещ е отпечатано: Merry Christmas and Happy New Year!
коледни свещи с лого
Свещите с най-коледен дизайн на печата и логото, за Коледа 2014 година, са безспорно свещите на фирма "Булагро" АД, гр. Стара Загора. Дизайните на печата върху свещите ни бяха предоставени от фирмата. Свещите са толкова коледни и красиви, че могат да се подаряват и като коледни картички. Всъщност коледните свещи с фирмено лого наистина могат да бъдат едновременно и коледна картичка и коледен подарък и рекламен сувенир с колекционерска стойност, защото тези свещи се изработват еднократно с Вашия дизайн и с логото на Вашата фирма и са абсолютно уникални.
коледни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година

Ароматни коледни свещи с печат - Булагро АД, Коледа 2014

Коледните дизайни за печата върху свещите ни бяха предоставени от клиента - Булагро АД, Стара Загора. И двата дизайна са много красиви - коледна елха, едната с подаръци, а другата е още по-оригинална - самата елха е изградена от снимки, тематично свързани с дейността на фирмата. Наистина е впечатляващо как една фирма може да направи запомнящо се рекламно послание върху стойностен подарък, на който клиентите да се зарадват истински - коледна свещ с печат- красива като коледна картичка, с фирменото лого на фирма Булагро АД.
ароматна рекламна свещ с пълноцветно лого

Луксозна кутия за коледните свещи с лого - фирма Булагро

Луксозната кутия за коледните свещи с лого на фирма Булагро АД е още едно доказателство, че когато една фирма влага мисъл и желание да зарадва и впечатли клиентите си, то всеки детайл има значение. Луксозните кутии от перлени френски и италиански картони, които произвеждаме, могат да се изработят в размер и цвят по желание на клиента.
коледни рекламни свещи с лого на фирма

Най-модерният и съвременен дизайн за печат на коледна свещ - Коледа 2014

Дизайнът на печата върху свещта отново е създаден от клиента - фирма Профилинк ООД, гр. Пловдив. Когато за пръв път видяхме дизайна, останахме много впечатлени - толкова е елегантен, съвременен, и модерен, като в същото време е и много емблематичен за дейността на фирмата. Профилинк ООД е един от лидерите в своята сфера на дейност, защото фирма, която отделя достатъчно внимание на всеки аспект от дейността си. Определено във фирмата вярват, че уважението към клиента се показва само с хубави и стойностни коледни подаръци, брандирани с модерен и стилен дизайн. Напълно сме съгласни, че няма смисъл по Коледа да се подарява какво да е, само както се казва -"да се отчетем". Вложеното време, мисъл, идея и старание се отплащат многократно - така както модерният дизайн на коледната свещ на фирма "Профилинк" превръща свещта в произведение на съвременното изкуство!
коледни рекламни свещи в кутия

Ароматна фенерна свещ с печат на фирмено лого - Логикол България АД.

Освен върху свещи, печат на лого може да се прави и върху фенерни свещи, които не горят и могат да се ползват за реклама години наред. Фенерната свещ е куха и в нея се поставя малка свещичка, която се сменя, след като изгори. Като се запали свещичката, светлината минава през стените на фенерната свещ и през логото и се получава много красив ефект. Самите фенерни свещи са ароматни, а при лекото нагряване отделят дори още повече аромат. Много подходящ рекламен подарък, защото фенерните свещи с печат на фирмено лого могат да се ползват дълги години. Благодарим на фирма Логикол за възможността, която ни дадоха - да изработим техните коледни ароматни свещи-фенери, с печат на логото и коледно им пожелание и най-вече благодарим за тяхното много мило и приятелско отношение!
Рекламни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година

Луксозни кутии от перлен картон за опаковка на ароматни коледни свещи с лого- форма, цвят и размер по желание на клиента.

Луксозна кутия за коледна свещ с лого във форма на куб, с размери 5х5х5 см. Кутиите се израбоват в размери по желание на клиента, от цветни луксозни картони.
коледна ароматна рекламна свещ с со фирмено лого
Коледните свещи с лого
могат да бъдат уникален рекламен подарък като тази изключително оригинална свещ във формата на логото на Societe Generale Експресбанк
коледни рекламни свещи с лого на фирма
Освен изработката на самите коледни свещи и брандирането им с Вашето фирмено лого, ние можем да изработим и поставки от дърво и акрил, както и кутии от луксозни картони.

СИ ДИ ЕМ ООД е производител на ароматни рекламни коледни свещи, брандирани с фирмено лого. Разработихме уникални технологии, които ни позволяват да изработваме коледни рекламни свещи с най-различни размери и форма. Всички свещи се произвеждат във фирмата и ние гарантираме за качеството им.

Производството на коледни свещи с лого е основна дейност на нашата фирма вече повече от десетилетие.

КОЛЕДНИ СВЕЩИ с лого

Уважаеми клиенти, Вие можете да участвате в процеса на създаване на дизайна на рекламната коледна свещ с идеите и желанията си, като моделът се променя и подобрява, докато се получи така, както на Вас Ви харесва.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате желанията и идеите си!


гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел.: 0889 341 432, 0889 833 777