ароматни СВЕЩИ ЗА ПОДАРЪК НА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА

Подарете на гостите на Вашата сватба ароматни свещи с Вашите имена и датата на Вашата сватба!

свещи с вграден монограм на младоженците
Ароматни свещи с вграден монограм - сватбените подаръчета за гостите на сватбата на Петя и Виктор от София. Дизайнът на монограма ни беше изпратен от младоженците.
свещи с вграден монограм на младоженците
Много нежно и стилно като резултат и много трудно за изпълнение. Благодарим на младоженците за предизвикателството, което ни отправиха и за вярата им, че ще успеем! Желаем им щастие!
свещи за подарък за гостите на сватбата, Лейсис
Да подарите на гостите си свещ - цвете е много стилно, а свещта - детелинка с калинка е за късмет и щастие на всички.
свещи Детелина с калинка в кутия и етикет с имената на младоженците, Лейсис
Свещи - детелинка с калинка, опакована в кутия , с етикет със специалното пожелание на младоженците, техните имена и дата на сватбата.
свещи с монограм за подарък за гостите на сватбата
Свещи с вградена гравирана плочка с монограма на младоженците и датата на сватбата. Свещта е червена със златна плочка.
вещи с имената на младоженците
Свещите могат да се изработят в цвят и аромат по желание на младоженците. Свещта на снимката трябваше да е в малиново - като панделката.
свещи Лилия в кутия и етикет с имената на младоженците
Свещ "Лилия" в кутия с панделка и малка картичка с послание към гостите на сватбата.
свещи Гербер в кутия и етикет с имената на младоженците
Свещ - гербер, опакован в кутия , с етикет със специалното пожелание на младоженците, техните имена и дата на сватбата. Етикетът се изработва в съответствие с изискванията на младоженците.
вещи с вградена гравирана плочка с имената на младоженците
Свещи с вградена гравирана плочка - сватбените подаръци за гостите на сватбата на Даниела и Николай, 22.08.2009
Много графични дизайнери прекарват дни наред в упорит труд, стремейки се да имитират небрежната елегантност на ръкописния текст. А Вие можете с няколко леки драсвания да създадете Ваш собствен монограм, който да украси Вашите сватбени подаръци за гостите, придавайки им уникалност и стил. Както направи Даниела - тя пожела да подари на нейните гости ароматни свещи в кафяво и оранжево, с вградена гравирана златна плочка. В първия момент мисълта за кафяво като цвят за сватба е малко стряскаща, но когато свещите бяха готови, изглеждаха като перфектна комбинация на шоколад и портокал, цветове, които идеално си пасваха със златистия блясък на плочката. Нетрадиционно, но много стилно и ефектно. Нагледно доказателство, че понякога един нестандартен поглед върху нещата може да даде страхотен резултат.
ригинална скица, изпратена от булката
Файлът на Даниела, който тя ни изпрати - с нарисуваният от нея монограм и текста, който тя беше избрала, като не беше сигурна какъв точно шрифт иска да се използва и дали да има допълнителни елементи в дизайна.
завършен дизайн на гравюрата
Одобреният от нея дизайн. Монограмът е точно копие на нейната работа, текстът е изписан със подходящ шрифт. Добавени са две лястовици в полет, като символ на любовта и верността - една двойка от тези птици остава цял живот заедно.
свещи в чаша с етикет - портрета на младоженците
Това е сватбеният подарък на Веси и Ванко за гостите на тяхната сватба - ароматна свещ в чаша със специален етикет във формата на сърце с тяхна снимка, дата на сватбата и пожелание.
свещи детелинки големи и малки
Калинката е символ на късмет, а четирилистната детелина от край време носи щастие! Ако изберете този нетрадиционен начин да пожелаете успех и промяна към по-добро на Вашите гости, ще Ви предложим безплатно вариант наспециално изработено за Вас етикетче или професионален дизайнер ще разработи такова по Ваша идея. Детелинката може да е светлозелена с аромат на зелена ябълка или тъмнозелена с аромат на борова гора.
свещи-бутилка
Една закачлива идея - подарете малки свещи - бутилчици със специално етикетче, посветено на Вас и Вашата сватба
колекция плаващи свещи
Проверете нашата колекция от ПЛАВАЩИ СВЕЩИ за още идеи за подаръчета и декорация, които да направят Вашата сватба специална
свещи Корона - изберете подходящия цвят за Вашата сватба
Свещите "Корона" са много красиви и могат да се изработят в голямо разнообразие от цветове и аромати, така, че да са подходящи за цвета и стила на Вашата сватба.

Светла и Жеко дойдоха при нас в един слънчев следобед, за да видят "на живо" как изглежда детелинката, която си бяха избрали за сватбен подарък за гостите на тяхната сватба.

Оказа се, че Жеко е диджей точно на сватбени тържества и разговорът с него беше много интересен. Светла също вметваше по някоя дума, но вниманието й беше насочено главно към детелинката.

И изведнъж тя каза: "Много се радвам, че нашите подаръчета ще имат практическа стойност!" Това ми се видя странно, но Жеко обясни, че когато подаръчетата са безполезни, гостите просто ги оставят по масите.

В първия момент не повярвах - младоженците са си дали парите, за да си уважат гостите, а те дори не си правят труда да им вземат подаръка.

Но говорихме още и трябваше да се съглася, че подаряването на нещо, което е безполезно, няма написани имената на младоженците и се повтаря на всяка сватба - такъв подарък наистина не е проява на уважение към гостите и те също са си в правото да проявят неуважение към младоженците.

Пожелаваме на Светла и Жеко дълъг и щастлив семеен живот в любов и разбирателство и им благодарим, че ни посочиха едно от най-важните качества на подаръка за гостите на сватбата - неговата практичност.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
На страницата "За сватбата" на студио Лейсис можете да намерите много интересни идеи, мнения на експерти, сватбени албуми на младоженци, мнения на наши клиенти, идеи за сватбена декорация и цветове на сватбата

сватбени свещи | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!